NBV ger människor möjligheter - både deltagare och medarbetare. Många av NBVs anställda brinner för sina jobb och har ett engagemang i att hjälpa andra att förverkliga sina drömmar, arrangera evenemang och vara den som ser till att människors idéer om studiecirklar blir till verklighet.

NBV har under 2019 gjort en organisationsförändring där vi kommer att få fler människor och idéer att växa och därför förstärker vi nu vårt kontor i Stockholm City med ytterligare en verksamhetsutvecklare.

Vill du vara med och bidra till ett bättre samhälle? Vill du hjälpa människor att växa och utvecklas? Då är det dig vi söker!

Ansvarsområden som verksamhetsutvecklare 
Tillsammans med våra övriga verksamhetsutvecklare, arbetar du med utåtriktad verksamhet både mot allmänhet, mot föreningslivet och mot våra medlems- och samarbetsorganisationer. Arbetet som verksamhetsutvecklare innebär i korthet att utveckla och bygga upp en attraktiv verksamhet, starta studiecirklar och arrangera kulturprogram. 

Det här jobbar våra verksamhetsutvecklare med:
- Självständigt planera, utveckla, förnya och organisera arbetet. 
- Följa upp mål, kvalitetsfrågor och rapportera hur verksamheten fortlöper. 
- Kunna fungera som processledare för våra medlemsorganisationer. 
- Ansvara för administration, marknadsföring och ekonomi som hör till din verksamhet. 
- Planera, marknadsföra och genomföra rekrytering av deltagare samt rekrytering och introduktion av cirkelledare. 
- Tillsammans med kollegor utarbeta förslag till verksamhetsplan inom ditt verksamhetsområde.

Dina egenskaper 
Du trivs bäst i ett yrke där du får träffa människor, knyta kontakter, utveckla verksamheter parallellt med att du har huvudansvaret för administrationen som hör till din verksamhet. Du är en driven, självgående och kreativ person med höga kvalitetskrav. Du är duktig på att prioritera och planera dina arbetsuppgifter i rätt steg för att nå dina mål i rätt tid. Du är en utåtriktad person som är van att prata inför grupp. Din entusiasm och positiva inställning till samarbete skapar motivation och ett positivt arbetsklimat.

Dina kvalifikationer 
Du är en "föreningsmänniska", gärna med ett stort nätverk och erfarenhet av ideella organisationer. Du har god organisationsförmåga och gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är ekonomisk, kostnadsmedveten och känner dig trygg med att arbeta med budgetar. Du har god datorvana, bekväm med sociala medier och kan hantera de flesta programmen i Microsoft Office. Vi vill dessutom att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

För att kunna arbeta inom NBV krävs att du delar vår värdegrund, vilket innebär att du är helnykter och är eller kan tänka dig att bli medlem i någon av våra medlemsorganisationer. 

Vad kan NBV erbjuda dig? 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, med 6 månaders provanställning, med 38,5 timmars arbetsvecka i genomsnitt. Vi har målstyrd arbetstid, varför du har stor frihet när det gäller att förlägga ditt arbete, men det förekommer arbete på kvällar och veckoslut. Vi erbjuder våra anställda ett förmånligt friskvårdsbidrag och möjlighet till Rikskortet.
Tjänsten innebär stor frihet under ansvar. Tjänsterna är placerad på vårt kontor i Stockholm city men du kan komma att arbeta över hela länet. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor. 

Vi välkomnar särskilt sökande som kompletterar avdelningen med avseende på jämställdhet och etnisk mångfald. Urval kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan snarast och senast den 5 september. Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta distriktschef Börje Bergfeldt 0733-73 01 97 / borje.bergfeldt@nbv.se

Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet, NBV, är ett partipolitiskt neutralt och religiöst obundet studieförbund. Vårt uppdrag kommer från våra medlemsorganisationer och verksamheten möjliggörs genom tusentals ideella cirkelledare, föreningsfunktionärer samt stöd från stat, kommun och landsting.  NBV är Sveriges äldsta studieförbund och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vår verksamhet bygger på fritt och frivilligt folkbildningsarbete och vilar sedan 120 år tillbaka på idéerna om nykterhet, demokrati och föreningsliv.  

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse
Löneform Månad
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Kontakt
  • Börje Bergfeldt, 073-373 01 97
Sista ansökningsdag 2019-09-05

Tillbaka till lediga, meningsfulla, jobb)