Följ med oss på vår spännande resa! På NBV befinner vi oss i en framgångsrik och rejäl tillväxt. För att kunna bibehålla den höga kvalitén gentemot våra deltagare och medarbetare söker vi nu förstärkning inom HR-området. Vi söker en HR Partner som vill vara med och utveckla HR tillsammans med ett växande HR-team, där just dina erfarenheter och drivkrafter kan tas tillvara och utvecklas. Den här möjligheten vill du inte missa! 

Vad kommer du att göra? Som HR Partner arbetar du nära verksamheten. Du är placerad på något av  våra kontor i avdelningen men reser ofta till de närliggande länen för att träffa chefer och medarbetare.

Du kommer att arbeta med till exempel rekrytering, onboarding, arbetsrätt och förhandlingar, arbetsmiljö och förändringsledning. Du inspirerar, driver, koordinerar och kommunicerar. Du är bollplank och coachar cheferna att bli sina medarbetares bästa chef. Som en del i din roll har du även ansvar för ett eller flera specialistområden inom HR, där du utvecklar området och inspirerar övriga i HR-teamet. 

Du kommer att ingå i ett HR-team som byggs upp för den nya organisationen. Det innebär stora möjligheter att anpassa rollerna efter varje persons styrkor och drivkrafter samt möjlighet för dig att påverka utvecklingen av HR:s arbete framåt. Vi tror på att lära av varandra genom att testa nya saker, utmana varandra och ha kul! 

Vem är du?
Du är affärsdriven och passionerad i att skapa medarbetarupplevelser som skapar engagemang och resultat. Du är lyhörd, bra på att bygga relationer och förtroende samtidigt som du har integritet och mod att utmana och tänka nytt. Du har högt driv och får saker att hända genom din nyfikenhet, lösningsfokus och målmedvetenhet. 

Du prioriterar det som ger effekt, du är en duktig kommunikatör och du följer upp att det vi gör ger resultat. Du har relevant eftergymnasial utbildning inom HR eller liknande och har ca tre års erfarenhet av brett HR-arbete, har arbetat aktivt med rekryteringar. Du är certifierad och har kännedom om DISC-profiler och personprofilverktyg. Du har en bred kompetens inom arbetsrätt, kollektivavtal och fackliga relationer och gärna erfarenhet av arbetsmiljö- och rehabiliteringsfrågor.

Du har god datorvana, bekväm med sociala medier och kan hantera de flesta programmen i Microsoft Office. Din roll innebär många kontaktytor och för att lyckas i tjänsten är det viktigt att du har förmåga att bygga och utveckla goda relationer internt och externt.

Vi vill dessutom att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan NBV erbjuda dig? 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, med 6 månaders provanställning, med 38,5 timmars arbetsvecka i genomsnitt. Vi har målstyrd arbetstid, varför du har stor frihet när det gäller att förlägga ditt arbete, men det förekommer arbete på kvällar och tjänsteresor nationellt. Tjänsten innebär stor frihet under ansvar. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor över hela landet.

För att kunna arbeta inom NBV krävs att du delar vår värdegrund, vilket innebär att du är eller kan tänka dig att bli nykterist och medlem i någon av våra medlemsorganisationer. 

Urval kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan snarast och senast den 20 januari. Vår HR-chef Rolf Andersson kan svara på frågor om tjänsten på 0761- 100 123.

Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet, NBV, är ett partipolitiskt neutralt och religiöst obundet studieförbund. Vårt uppdrag kommer från våra medlemsorganisationer och verksamheten möjliggörs genom tusentals ideella cirkelledare, föreningsfunktionärer samt stöd från stat, kommun och landsting.  NBV är Sveriges äldsta studieförbund och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vår verksamhet bygger på fritt och frivilligt folkbildningsarbete och vilar sedan 120 år tillbaka på idéerna om nykterhet, demokrati och föreningsliv.  

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månad
Sysselsättningsgrad 100
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Sista ansökningsdag 2019-01-20

Tillbaka till lediga, meningsfulla, jobb)