IOGT-NTOs Juniorförbund, Junis

Gör positiv skillnad för barnen!

Barnorganisationen Junis söker en verksamhetsutvecklare Vi söker dig som uppskattar mötet med nya människor i alla åldrar. Du vill bidra till fler nyktra miljöer där barn kan utvecklas och ha roligt tillsammans med trygga ledare.

Du är en flexibel organisatör som tycker det är det är roligt att leda andra och att se människor utvecklas. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. I din tjänst är du placerad i Östersund och arbetar i huvudsak i Jämtland samt genomför punktinsatser i övriga norrlandslän. Till stöd har du din chef och dina kollegor som arbetar utspritt över landet. Arbetet är omväxlande, roligt och med goda möjligheter att själv påverka din arbetstid och delar av dina arbetsuppgifter. Du är öppen, lösningsfokuserad och antar utmaningar med en positiv attityd. I din tjänst blir du Junis ansikte utåt, både inom organisationen och till allmänheten.

Junis är just nu i en utvecklingsfas med sikte på att nå och stödja ännu fler barn. Du har en central roll i satsningen, där du – tillsammans med dina kollegor – rekryterar nya förebilder som vill bli en del av vår verksamhet. Du utbildar och hjälper nya barngruppsledare igång med verksamheten.

Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift och du har erfarenhet av att arbeta i Office-programmen. Vi söker dig som har gymnasieutbildning, högskoleutbildning kan vara intressant och meriterande beroende på innehåll. I ditt arbete möter du ideellt engagerade och det är meriterande om du har erfarenhet från ideella organisationer eller idéburen sektor.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med 6 månaders provanställningar. Placeringsort Östersund. Tillträde enligt överenskommelse, men tidigast 1 november.

För att arbeta hos oss behöver du vid anställningens start vara medlem i någon av IOGT NTO-rörelsens förbund och dela våra värderingar. Tjänsten innebär resande, både inom dina områden och inom Sverige, samt arbete på kvällar och helger. Du behöver ha körkort och tillgång till bil.

Kollektivavtal finns mellan Unionen och Arbetsgivaralliansen. Facklig företrädare är Johan Rapakko, telefon 070-190 84 54.

Vi välkomnar din ansökan

Du är välkommen med din ansökan i form av personligt brev, CV och löneanspråk senast den 18 september 2019. Intervjuer sker måndag eller tisdag vecka 39.

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden från bemannings- och rekryteringsaktörer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/34
Kontakt
  • Linda Tjälldén, 0733-726272
  • Ola Södervist, 070-1908452
Facklig företrädare
  • Johan Rapakko, 070-1908454
Publicerat 2019-09-03
Sista ansökningsdag 2019-09-18

Tillbaka till lediga, meningsfulla, jobb)