IOGT-NTO

Som Sveriges främsta nykterhetsorganisation erbjuder vi ett meningsfullt arbete där du har möjlighet att medverka till ett samhälle, en värld, där alkohol och andra droger inte hindrar människor att leva ett fritt och rikt liv.

Vi erbjuder en arbetsplats med ett gott ledarskap, där vi som medarbetare trivs med varandra och våra uppgifter samt ett arbete som är flexibelt för att passa just din livssituation. Inom nykterhetsrörelsen finns det utvecklingsmöjligheter från lokalt till internationellt.

Vi tror att den här annonsen är början på något fantastiskt, både för oss och för dig!

Fastighetsansvarig till IOGT-NTO

Till en nyinrättad tjänst söker vi en driven, engagerad och framåtsträvande fastighetsansvarig.

Syftet är att öka engagemanget i organisationen där nyktra verksamhetsrelaterade fastigheter är en viktig del av en möjliggörande infrastruktur. Samtidigt ser vi möjligheter att öka intäkterna till vår viktiga verksamhet. Detta arbete tänker vi ska ledas av en fastighetsansvarig på heltid med fokus på att få fastighetsbeståndet att växa.

I rollen som fastighetsansvarig ingår det, som en av flera arbetsuppgifter, att vara VD för vårt fastighetsbolag, IOGT-NTO Fastigheter AB. Bolaget är idag hel- eller delägare i fem fastigheter. Detta vill vi på sikt öka på ett antal strategiska tillväxtorter.

Dessutom ansvarar du för våra två förbundsägda fastigheter; på Stora Essingen i Stockholm där IOGT-NTO:s kansli finns och i Mölnlycke där Miljonlotteriet finns. I den förra fastigheten arbetar två medarbetare för vilka arbetsledning ingår. I arbetet ingår också att samspela med samlingslokalorganisationen för nyktra samlingslokaler, Våra Gårdar, samt andra fastighetsrelaterade uppgifter som till exempel hantering av försäljning av fastigheter.

Du rapporterar både till IOGT-NTO:s generalsekreterare och ordförande för fastighetsbolaget.

Vi samlar engagerade medarbetare

För att vi ska trivas och lyckas tillsammans är det viktigt att vi gör en bra matchning för båda parter. Vi ser framför oss en person som inte räds utmaningar och som blir sporrad av att få tänka nytt och tänka stort. Du har erfarenhet av budgetansvar och med fördel även av personalansvar.

Har du tidigare axlat en roll som VD i ett liknande bolag ser vi det som högt meriterande, alternativt tidigare jobbat som verksamhetschef så ser vi det som en fördel. Du har i grunden förvärvade fastighetsrelaterade kunskaper, kunskap i fastighetsrelaterad ekonomi och gärna kunskap om fastigheter inom ideell sektor.

Vi ser att du har en strategisk höjd samt en förmåga att omsätta strategi till handling. Prestigelöshet och stor operativ delaktighet är en självklarhet i rollen.

Vi välkomnar din ansökan

Du är välkommen med din ansökan till oss via vårt rekryteringssystem senast den 23 september. Registrera ditt CV samt bifoga ett personligt brev där du beskriver ditt intresse för tjänsten, hur du matchar det vi söker samt vad du kan bidra med. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Naturligtvis delar du nykterhetsrörelsens värderingar och, om du inte redan är det, förväntas du vid anställningens start vara medlem i något av IOGT-NTO-rörelsens fyra förbund.

Frågor besvaras av t.f Generalsekreterare Eva Blomstrand Persson, 0733-726311.

Genom att du söker jobb hos oss på IOGT-NTO godkänner du vår hantering av dina personuppgifter. Här kan du ta del av vår integritetspolicy.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden från bemannings- och rekryteringsaktörer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6
Kontakt
  • Eva Blomstrand Persson, 0733-726311
Facklig företrädare
  • Anna Classon, 08-672 60 95
Publicerat 2019-01-31
Sista ansökningsdag 2019-02-15

Tillbaka till lediga, meningsfulla, jobb)