NBV ger människor möjligheter - både deltagare och medarbetare. Många av NBVs anställda brinner för sina jobb och har ett engagemang i att hjälpa andra att förverkliga sina drömmar, arrangera evenemang och vara den som ser till att idéer om studiecirklar blir verklighet. Vill du vara med och bidra till ett bättre samhälle? Vill du hjälpa människor att växa och utvecklas? Då är det dig vi söker!

I samarbete med en av våra medlemsorganisationer, IOGT-NTO, rekryterar NBV Öst en verksamhetsutvecklare som ska arbeta med IOGT-NTOs verksamhet för nya grupper, med placeringsort i Linköping. Uppdraget går ut på, att med folkbildningen som verktyg, öka och stärka den lokala verksamheten och engagemanget i IOGT-NTOs föreningar.

Arbetsuppgifter

Under ett antal år har IOGT-NTO framgångsrikt startat många nya föreningar och blivit fler medlemmar inom det man kallar nya grupper. Det går ut på att man möter människor med bakgrund utanför Sverige som på olika sätt vill engagera sig i IOGT-NTO. Genom folkbildning vill IOGT-NTO arbeta med en metod för att utveckla verksamheten och engagemanget. Verksamhetsutvecklarens roll är att tillsammans med medlemmarna skapa en självgående organiserad verksamhet där människor får kunskap om den moderna traditionella folkrörelsen.

Dina egenskaper

Du trivs bäst i ett yrke där du får träffa människor, knyta kontakter, utveckla och förnya verksamheten och har en fallenhet för det administrativa för att kunna rapportera verksamheten. Du är en driven, självgående och kreativ person med höga kvalitetskrav. Du är duktig på att prioritera och planera dina arbetsuppgifter i rätt steg för att nå dina mål i rätt tid. Du är en utåtriktad person som är van att tala inför grupp. Din entusiasm och positiva inställning till samarbete skapar motivation och ett positivt arbetsklimat.

Kvalifikationer

Du är en "föreningsmänniska”, har god organisationsförmåga och gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av att arbeta med personer från annan etnisk bakgrund är en merit. Du är kostnadsmedveten, har god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Meriterande om du kan prata ett annat språk utöver svenska. För att kunna arbeta inom NBV krävs det att du delar vår värdegrund, vilket innebär att du är nykterist och är eller kan tänka dig att bli medlem i någon av våra medlemsorganisationer. Körkort B är nödvändigt och tillgång till bil är önskvärt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan NBV erbjuda dig?

Tjänsten är en heltidstjänst, med 38,5 timmars arbetsvecka i genomsnitt. Vi tillämpar målstyrd arbetstid, varför du har stor frihet när det gäller att förlägga ditt arbete, och det förekommer arbete på kvällar och veckoslut. Tillsvidareanställning med provanställning tillämpas. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor. Urval kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan snarast och senast den 25 mars. Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta HR-partner Ulf Jerrevång 073-038 36 54 / ulf.jerrevang@nbv.se.Sysselsättningsgrad 100
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Sista ansökningsdag 2019-03-25

Tillbaka till lediga, meningsfulla, jobb)