IOGT-NTOs Juniorförbund, Junis

Gör positiv skillnad för barnen!

Barnorganisationen Junis söker utvecklingskonsulent

Vi söker dig som uppskattar mötet med nya människor i alla åldrar. Du brinner för barns rättigheter och vill bidra till fler nyktra miljöer där barn kan utvecklas och ha roligt tillsammans med trygga ledare.

Du är en flexibel organisatör som tycker det är det är roligt att leda andra och att se människor utvecklas. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. I din tjänst är du placerad på din hemort och arbetar i ditt eget och närliggande distrikt. Du tycker om att resa och har en flexibel livssituation som möjliggör resor över ibland stora geografiska områden. Till stöd har du din arbetsledning och dina kollegor som arbetar utspritt över landet. Arbetet är omväxlande, roligt och med goda möjligheter att själv påverka din arbetstid och delar av dina arbetsuppgifter. Du är öppen, lösningsfokuserad och antar utmaningar med en positiv attityd. I din tjänst blir du Junis ansikte utåt, både inom organisationen och till allmänheten.

Junis är just nu i en utvecklingsfas med sikte på att nå och stödja ännu fler barn. Du har en central roll i satsningen, där du – tillsammans med dina kollegor – rekryterar nya förebilder som vill bli en del av vår verksamhet. Du utbildar och hjälper nya barngruppsledare igång med verksamheten. I ditt arbete möter du ideellt engagerade och vi ser gärna att du har erfarenhet från ideella organisationer eller idéburen sektor. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift och du har erfarenhet av att arbeta i Office-programmen.

För att arbeta hos oss behöver du vid anställningens start vara medlem i någon av IOGT NTO-rörelsens förbund och dela våra värderingar. Tjänsten innebär resande, både i Västerbotten och i övriga Norrlands län (Västernorrland, Norrbotten och Jämtland) och inom Sverige, samt arbete på kvällar och helger. Du behöver ha körkort och tillgång till egen bil.

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Johan Rapakko, 070-190 84 54 eller rapakko@junis.org.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en sex månaders provanställning. Placeringsorten är i Västerbotten, ange önskad ort i din ansökan.

Du är välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem, där du bifogar ditt CV samt personligt brev, senast den 1 oktober. Vi vill att du beskriver ditt intresse och engagemang för tjänsten, varför just du matchar det vi söker samt vad du kan bidra med i vårt framtida samarbete. Intervjuer planeras att hållas i Skellefteå och Umeå den 8-9 oktober. 

Kollektivavtal finns mellan Unionen och Arbetsgivaralliansen. 

Om Junis: Junis är barnens organisation. Vi finns i hela landet och ger möjlighet till roliga och utvecklande fritidsaktiviteter där barnen själva får vara med och bestämma. Verksamheten sker i nykter miljö med engagerade och utbildade ledare.
Junis står på barnens sida. Vi arbetar för att skapa opinion och påverka beslutsfattare – både i Sverige och internationellt – för barns rätt att växa upp i en trygg och nykter miljö. All vår verksamhet vilar på grundsatserna demokrati, solidaritet och nykterhet.  
Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skellefteå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2018/50
Facklig företrädare
  • Johan Rapakko, 070-190 84 54
Publicerat 2018-08-30
Sista ansökningsdag 2018-10-01

Tillbaka till lediga, meningsfulla, jobb)