IOGT-NTO-rörelsen

Som Sveriges främsta nykterhetsorganisation erbjuder vi ett meningsfullt arbete där du har möjlighet att medverka till ett samhälle, en värld, där alkohol och andra droger inte hindrar människor att leva ett fritt och rikt liv.

Vi erbjuder en arbetsplats med ett gott ledarskap, där vi som medarbetare trivs med varandra och våra uppgifter samt ett arbete som är flexibelt för att passa just din livssituation. Inom nykterhetsrörelsen finns det utvecklingsmöjligheter från lokalt till internationellt.

Vi tror att den här annonsen är början på något fantastiskt, både för oss och för dig!

IOGT-NTO-rörelsen arbetar för ett tryggare och friare samhälle där ingen far illa av alkohol eller andra droger. Vi driver på för en restriktiv alkohol- och narkotikapolitik och erbjuder råd och stöd till personer i missbruk. Varje vecka, året runt, skapar vi tusentals aktiviteter för barn, unga och vuxna. Vi bedriver också internationellt utvecklingssamarbete i Afrika, Asien och Europa tillsammans med lokala organisationer.

Om rollen

Alkoholen är ett av våra största samhällsproblem. Den står i vägen för människors frihet, personliga utveckling och hälsa. Den orsakar enorma kostnader på samhällsnivå. Samtidigt är alkoholen norm och den som väljer att inte dricka alkohol riskerar att hamna utanför gemenskapen. Det här vill vi ändra på.

IOGT-NTO-rörelsen började bygga upp insamling som riktar sig till privatpersoner för några år sedan. Nu är det dags för nästa steg, företagen. Därför rekryterar vi nu en driven insamlare som vill bidra till att säkra mer resurser till en livsviktig verksamhet, så att vi kan fortsätta göra skillnad.

Din roll som insamlare med fokus på företag, stora gåvor och testamenten innebär att:

  • Fördjupa relationen med, ett tjugotal, befintliga företagsvänner.
  • Ta fram erbjudanden, s.k. ”företagspaket” för olika nivåer av gåvor/samarbeten.
  • Samordna resurser internt för att säkerställa att IOGT-NTO-rörelsen levererar det som utlovats till företagspartner.
  • Arbeta proaktivt för att knyta samarbeten med fler företag.
  • Stötta lokala föreningars arbete med företagssamarbeten.
  • Producera underlag för såväl digitala kanaler som fysiskt material.
  • Ta fram en strategi och sätta upp en struktur för att möjliggöra fler testamentsgåvor.
  • På sikt, ta fram en strategi för gåvor från stora givare. Detta ligger lite längre fram i tiden.

Den profil vi söker

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av att arbeta med insamling mot företag alternativt försäljning och marknadsföring inom B2B. Du har uppbyggda nätverk i näringslivet och en relevant högskole- eller universitetsutbildning. Du har förmåga att inspirera och bygga goda relationer med beslutsfattare på olika nivåer. Du är tydligt mål- och resultatstyrd och motiveras av högt ställda mål.

Som person är du analytisk, strategisk och utvecklingsorienterad. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är ordningsam och drivs av att hela tiden förbättra de processer som ingår i ditt ansvarsområde. För att lyckas med uppdraget och trivas hos oss krävs att du är självgående, samarbetsorienterad och tycker om utveckling och förändringar.

Du står bakom IOGT-NTO-rörelsens grundsatser om demokrati, solidaritet och nykterhet och vid tillträde förväntas du bli medlem i något av IOGT-NTO-rörelsens fyra förbund.

Vi erbjuder

Tjänsten är till att börja med en tvåårig visstidsanställning på heltid, men kan komma att omvandlas till en tillsvidareanställning. Tjänsten är placerad på IOGT-NTO-rörelsens kansli på Stora Essingen i Stockholm

Vi välkomnar din ansökan

Du är välkommen med din ansökan till oss via vårt rekryteringssystem senast den 5 juni. Registrera ditt CV samt bifoga ett personligt brev där du beskriver ditt intresse för tjänsten, hur du matchar det vi söker samt vad du kan bidra med. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor besvaras av Kommunikations- och insamlingschef Natasha Jevtic Esbjörnsson, natasha.esbjornsson@iogt.se .

Genom att du söker jobb hos oss på IOGT-NTO godkänner du vår hantering av dina personuppgifter. Här kan du ta del av vår integritetspolicy.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden från bemannings- och rekryteringsaktörer.

Anställningsform Prosjekt lenger enn 6 måneder
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/29
Kontakt
  • Christer Wik, 073-3736322
Facklig företrädare
  • Anna Classon, 08-672 60 95
Publicerat 2019-05-21
Sista ansökningsdag 2019-06-05

Tillbaka till lediga, meningsfulla, jobb)