IOGT-NTOs Juniorförbund, Junis

Gör positiv skillnad för barnen!

Barnorganisationen Junis söker utvecklingskonsulent

Vi söker dig som uppskattar mötet med nya människor i alla åldrar. Du brinner för barns rättigheter och vill bidra till fler nyktra miljöer där barn kan utvecklas och ha roligt tillsammans med trygga ledare.

Du är en flexibel och ansvarstagande organisatör som tycker det är det är roligt att leda andra och att se människor utvecklas. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du kommer vara placerad i Norrköping. I tjänsten kommer du arbeta både i ditt eget och närliggande län/distrikt. Därför behöver du tycka om att resa och ha en flexibel livssituation som möjliggör resor över ibland stora geografiska områden. Till stöd i arbetet har du din närmsta chef och dina kollegor som arbetar utspritt över landet. Arbetet är omväxlande, roligt och med goda möjligheter att själv påverka din arbetstid och delar av dina arbetsuppgifter. Du är öppen, lösningsfokuserad och antar utmaningar med en positiv attityd. I din tjänst blir du Junis ansikte utåt, både inom organisationen och till allmänheten.

Junis är just nu i en utvecklingsfas med sikte på att nå och stödja ännu fler barn. Du har en central roll i satsningen, där du – tillsammans med dina kollegor – rekryterar nya ledare som vill bli en del av vår verksamhet. Du utbildar och hjälper nya barngruppsledare igång med verksamheten, samt stöttar befintliga föreningar. I ditt arbete möter du ideellt engagerade och vi ser gärna att du har erfarenhet från ideella organisationer eller idéburen sektor. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift och har erfarenhet av att arbeta i Office-programmen.

För att arbeta hos oss behöver du vid anställningens start vara medlem i någon av IOGT-NTO-rörelsens förbund och dela våra värderingar. Tjänsten innebär resande, både i Östergötland och inom Sverige, samt arbete på kvällar och helger. Du behöver ha körkort och tillgång till egen bil.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en sex månaders provanställning. Placeringsorten är i Norrköping, Östergötland. 

Du är välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem, där du bifogar ditt CV samt personligt brev, senast den 14 december. Vi vill att du beskriver ditt intresse och engagemang för tjänsten, varför just du matchar det vi söker samt vad du kan bidra med i vårt framtida samarbete. 

Har du frågor om tjänsten? Kontakta utvecklingssamordnare Ola Söderqvist, ola@junis.org eller 070-190-84 52.

Kollektivavtal finns mellan Unionen och Arbetsgivaralliansen. 

Om Junis: Junis är barnens organisation. Vi finns i hela landet och ger möjlighet till roliga och utvecklande fritidsaktiviteter där barnen själva får vara med och bestämma. Verksamheten sker i nykter miljö med engagerade och utbildade ledare.
Junis står på barnens sida. Vi arbetar för att skapa opinion och påverka beslutsfattare – både i Sverige och internationellt – för barns rätt att växa upp i en trygg och nykter miljö. All vår verksamhet vilar på grundsatserna demokrati, solidaritet och nykterhet.  
Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/94
Facklig företrädare
  • Johan Rapakko, 070-190 84 54
Publicerat 2018-11-27
Sista ansökningsdag 2018-12-14

Tillbaka till lediga, meningsfulla, jobb)