IOGT-NTO Engagemangsavdelningen

Som Sveriges främsta nykterhetsorganisation erbjuder vi ett meningsfullt arbete där du har möjlighet att medverka till ett samhälle, en värld, där alkohol och andra droger inte hindrar människor att leva ett fritt och rikt liv.

Vi erbjuder en arbetsplats med ett gott ledarskap, där vi som medarbetare trivs med varandra och våra uppgifter samt ett arbete som är flexibelt för att passa just din livssituation. Inom nykterhetsrörelsen finns det utvecklingsmöjligheter från lokalt till internationellt.

Vi tror att den här annonsen är början på något fantastiskt, både för oss och för dig!

Beskrivning

Din uppgift är att vara ansvarig för sakfrågorna enligt nedan samt leda det nationella teamets personal. Du har också budgetansvar för verksamhetsdelen och handlägger förbundsstyrelseärenden inom ditt område.

Arbetsuppgifter

De sakfrågor du kommer att ansvara för är:

  • Utveckling av socialt arbete
  • Utveckling av integrationsarbete
  • Utveckling av värvning
  • Utveckling av bildning.
  • Utveckling av lokalt internationellt arbete
  • Utveckling lokal alkoholpolitik (leds av den drogpolitiska chefen och har en fokusgrupp av tjänstemän i engagemangsavdelningen knuten till sig.)
  • Utveckling av fastighetsfrågor kopplade till verksamhetsfrågor tillsammans med fastighetschefen.
  • Förbereda och följa upp kongressbeslut kopplade till ovanstående verksamhetsfrågor

Kvalifikationer

För att vi ska trivas och lyckas tillsammans är det viktigt att vi gör en bra matchning för båda parter. Därför söker vi dig med gymnasiekompetens samt erfarenhet av utvecklingsarbete i en medlemsorganisation. Du behöver kunskaper i medlemsrekrytering, verksamhetsutveckling och medlemsutveckling men också har erfarenhet av chefs- och ledarskap. Vi anser att kunskap inom området folkbildning är meriterande för tjänsten. Vi utgår från att du ser fram emot att arbeta i en stark folkrörelse med många engagerade och kompetenta medlemmar.

Naturligtvis delar du nykterhetsrörelsens värderingar och, om du inte redan är det, förväntas du vid anställningens start vara medlem i IOGT-NTO. Erfarenhet från uppdrag för och arbete i nykterhetsrörelsen är meriterande. Vi arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatsen och ser gärna sökande som bidrar till detta

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fri förläggning av arbetstiden. Placeringsorten är Stockholm med arbetsplats på Gammelgårdsvägen 38 och vi hoppas att vi kan påbörja vårt samarbete senast den 1/3.

Du är välkommen med din ansökan och CV senast 15 februari 2019 där du beskriver ditt intresse för tjänsten, varför du matchar det vi söker samt vad du kan bidra med.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5
Kontakt
  • Dennis Greve, Engagemangschef, 0733-372 62 31
Facklig företrädare
  • Anna Classon, 08-672 60 95
Publicerat 2019-01-29
Sista ansökningsdag 2019-02-15

Tillbaka till lediga, meningsfulla, jobb)