Vill du jobba för en växande ungdomsorganisation som gör skillnad?
Ungdomens Nykterhetsförbund (UNF) söker en Verksamhetsutvecklare till Uppsalas distrikt med placering i Uppsala.

Vill du jobba med att skapa meningsfull fritid för unga tillsammans med unga? Då behöver vi dig! Vi söker ny kompetens från dig med erfarenhet från civilsamhället som brinner för ungas engagemang, demokrati och nykterhet. Du kommer arbeta med allt från att stödja unga i sitt politiska engagemang såväl som i deras arrangörskap och ledarskap.

Ungdomens Nykterhetsförbund jobbar för en demokratisk och solidarisk värld fri från droger. Vi arbetar politiskt men är partipolitiskt och religiöst obundna. Vi har över 5000 medlemmar mellan 13 - 25 år spridda i 23 distrikt. Totalt är vi 17 anställda varav 11 personer är Verksamhetsutvecklare i olika delar av landet.

Arbetsuppgifter
Du kommer främst jobba lokalt med att skapa eller stödja ideellt engagemang och utveckla verksamheten i Uppsalas distrikt. Det innebär att arbeta med allt från planering och genomförande av större arrangemang som kurser och läger till att värva medlemmar, starta föreningar och stötta dem i deras verksamhet. I föreningarna träffas medlemmarna och gör allt från filmstudiecirklar och LAN till att engagera sig drogpolitiskt.

Du kommer också att ingå i ett team som har extra fokus på kommunikation och påverkan. I ditt team blir du och teamet bryggan mellan medlem-förening-distrikt och förbund. Du bidrar med insikter till dina kollegor som utvecklar UNF på alla plan. Dina kollegor är utspridda i landet och du utgår från ditt kontor i Uppsala.

Kvalifikationer
Vi söker verkligen en superhjälte. Vi vill ha dig som har erfarenhet av föreningsliv och civilsamhället. Du har jobbat med unga, styrelsearbete, grupprocesser och utåtriktat arbete på ex skolor, fritidsgårdar eller i studieförbund.

Du är en stabil, inspirerande, energigivande och driven person som trivs med att arbeta på egen hand men har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är kreativ, idérik och att du har god ledarförmåga då du kommer att utveckla verksamheten tillsammans med distriktsstyrelsen och andra medlemmar. Du är en god organisatör och är duktig på att bygga relationer och entusiasmera andra. Du älskar att träffa nya människor och har inga problem att prata inför grupper, stora som små. Du har jobbat med liknande frågor innan, kanske i ett annat ungdomsförbund, studieförbund eller förening.

Det är meriterande om du har erfarenhet av IOGT-NTO-rörelsen. Vid anställning är medlemskap i UNF eller något av IOGT-NTO-rörelsens fyra förbund ett krav. Då vi är en ungdomsorganisation ser vi gärna yngre sökande.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Omfattning/villkor 
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid under ett år men kan komma att förlängas. Tjänsten utgår från kontoret i Uppsala. Arbetstiden är oregelbunden och innefattar kvälls- och helgarbete. Resor är vanligt förekommande.

Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal mellan Arbetsgivaralliansen och Unionen.
Vi erbjuder dig utöver en meningsfull arbetsplats möjligheten att styra din arbetstid, friskvårdsbidrag, möjligheten att få träna under arbetstid, en veckas extra semester per år samt möjligheten att få ingå i en fantastisk personalgrupp.

Tillträde
Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt. Tjänsten inleds med introduktion på vårt centrala kansli i Stockholm.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2/10 2019.

Vill du veta mer kan du läsa mer om oss på unf.se

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2019/54
Kontakt
  • Jonas Larsson, Biträdande Generalsekreterare, 0733726262
Facklig företrädare
  • Emil Lisell, Unionen, 0733838319
Publicerat 2019-09-16
Sista ansökningsdag 2019-10-02

Tillbaka till lediga, meningsfulla, jobb)