NBVs Redovisningscentral

Vill Du ha ett utmanande och varierande arbete som ekonom vid vår Redovisningscentral? Är Du villig att ta på dig rollen som kräver en kvalificerad förståelse för hela redovisningsprocessen och har en god analytisk förmåga? Vill Du vara med och bidra till att hjälpa människor att växa och utvecklas? Då är det dig vi söker! Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet, NBV, är Sveriges äldsta studieförbund och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi lägger särskild vikt vid frågor som handlar om alkohol och andra droger, folkhälsa och integration. Vi vill ge människor och idéer möjlighet att växa - både cirkeldeltagare och våra medarbetare.

Ansvarsområden som ekonom. Du kommer att ingå i ett team av ekonomer som ansvarar för ekonomihanteringen vid vår Redovisningscentral. NBV är uppdelat i sju olika juridiska enheter där du kommer att ansvara för ekonomihanteringen i någon av våra enheter. Tjänsten är placerad i Borlänge.

I tjänsten ingår bl a följande:

-Löpande redovisning

-Budget och prognosarbete

-Analyser

-Bokslut

Dina egenskaper. Vi vill ha dig som är bekväm i din roll som ekonom samtidigt som du sprider glädje och motivation. Du är driven, serviceinriktad, självgående, har lätt för att samarbeta och har höga kvalitetskrav. Du är duktig på att prioritera och planera dina arbetsuppgifter för att nå dina mål i rätt tid.

Dina kvalifikationer. Som person är du noggrann och strukturerad. Med din analytiska förmåga och intresse för verksamheten åstadkommer du resultat. Du har god datorvana och kan hantera de flesta programmen i Microsoft Office. Vi vill dessutom att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi förutsätter att du har flerårig erfarenhet av rollen som ekonom. En merit är om Du har erfarenhet i Visma Control. Erfarenhet av ideella organisationer eller folkbildningsarbete är också meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

För att kunna arbeta inom NBV krävs det att du delar vår värdegrund, vilket innebär att du är nykterist och är eller kan tänka dig att bli medlem i någon av våra medlemsorganisationer.

Vad kan NBV erbjuda dig? Tjänsten är en heltidstjänst med 38,5 timmars arbetsvecka i genomsnitt. Tillsvidareanställning med provanställning tillämpas. Tjänsten innebär stor frihet under ansvar. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor.

Vi välkomnar särskilt sökande som kompletterar NBVs redovisningscentral avseende jämställdhet och etnisk mångfald. Urval kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan snarast och senast 19-11-25. Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta vår bitr. Ekonomichef Åsa Karlsson 0243 - 20 03 12 vid vår Redovisningscentral.

Studieförbundet NBV (Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet) har de senaste åren utvecklats till ett av de mer dynamiska och den mest spännande folkbildningsaktören i Sverige. Samtidigt som NBV är det studieförbund med äldst rötter på över 100 år har vi de senaste 20 åren blivit ett studieförbund som står för en stor bredd och mångfald i verksamheten och inom organisationen. Vi har växt, omorganiserat oss och utvecklat nya arbetssätt samtidigt som vi fortsätter vara vägledda av våra grundläggande idéer och värderingar. Vi står inför stora samhällsutmaningar där NBV kan vara en otroligt viktig aktör för att stärka vår demokrati ytterligare och skapa en bättre framtid för många människor.

Sista ansökningsdag 2019-11-28

Tillbaka till lediga, meningsfulla, jobb)