IOGT-NTOs Juniorförbund Junis Stockholms distrikt

Barnorganisationen Junis söker distriktskonsulent 

Vi söker dig som uppskattar mötet med nya människor i alla åldrar. Du brinner för barns rättigheter och vill bidra till fler nyktra miljöer där barn kan utvecklas och ha roligt tillsammans med trygga ledare.

Du är en flexibel och ansvarstagande organisatör som tycker det är  roligt att leda andra och att se människor utvecklas. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du kommer vara placerad i Stockholm och din arbetsgivare är Junis Stockholms distrikt. 

I tjänsten kommer du arbeta i hela Stockholms län. Till stöd i arbetet har du en distriktsstyrelse samt en arbetsledare från distriktsstyrelsen. Arbetet är omväxlande, roligt och med goda möjligheter att själv påverka din arbetstid och delar av dina arbetsuppgifter. Du är öppen, lösningsfokuserad och antar utmaningar med en positiv attityd. I din tjänst blir du Junis ansikte utåt, både inom organisationen och till allmänheten.

Junis är just nu i en utvecklingsfas med sikte på att nå och stödja ännu fler barn. Du har en central roll i satsningen, där du rekryterar nya ledare som vill bli en del av vår verksamhet. Du utbildar och hjälper nya barngruppsledare igång med verksamheten, samt stöttar nya och befintliga föreningar. I ditt arbete möter du ideellt engagerade och vi ser gärna att du har erfarenhet från ideella organisationer eller idéburen sektor. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift och har erfarenhet av att arbeta i Office-programmen. Erfarenhet av att utbilda och stötta ideella i sina uppdrag är meriterande. 

För att arbeta hos oss behöver du vid anställningens start vara medlem i någon av IOGT-NTO-rörelsens förbund och dela våra värderingar. Tjänsten innebär resande i Stockholms län samt arbete på kvällar och helger. Körkort är meriterande men inte ett krav. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en sex månaders provanställning. Placeringsorten är i Stockholm, Klara Södra kyrkogatan 20. 

Du är välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem, där du bifogar ditt CV samt personligt brev, senast den 14 januari. Vi vill att du beskriver ditt intresse och engagemang för tjänsten, varför just du matchar det vi söker samt vad du kan bidra med i vårt framtida samarbete. 

Har du frågor om tjänsten? Kontakta distriktsordförande Jan Stenefors 076-249 15 88 eller jan.stenefors@iogt.se

Om Junis: Junis är barnens organisation. Vi finns i hela landet och ger möjlighet till roliga och utvecklande fritidsaktiviteter där barnen själva får vara med och bestämma. Verksamheten sker i nykter miljö med engagerade och utbildade ledare. Junis står på barnens sida. Vi arbetar för att skapa opinion och påverka beslutsfattare – både i Sverige och internationellt – för barns rätt att växa upp i en trygg och nykter miljö. All vår verksamhet vilar på grundsatserna demokrati, solidaritet och nykterhet.  

 

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/95
Kontakt
  • Jan Stenefors, distriktsordförande Junis Stockholm, 076-249 15 88
Publicerat 2018-12-11
Sista ansökningsdag 2019-01-14

Tillbaka till lediga, meningsfulla, jobb)